OBS Speelwagen | Conferencelaan 1 | 1687 RA Wognum

Onze school

 

De Speelwagen is een openbare basisschool die volop in ontwikkeling is op het gebied van onderwijskundige vernieuwingen.

We vinden dat veiligheid en respect voorop staat. Kinderen komen optimaal tot leren, wanneer ze zich veilig en gewaardeerd voelen.

Naast een stevig aanbod van de basisleervakken hebben we op de Speelwagen ingezet op een brede ontwikkeling van kinderen, om ze zo goed mogelijk voor te bereiden op een toekomst in een dynamische maatschappij.

Zo werken we met thema's via het onderwijsmodel 'VierKeerWijzer' om de betrokkenheid van de kinderen optimaal te benutten, leerplezier te vergroten en talenten te ontdekken of verder te ontwikkelen. Er is veel tijd en ruimte in ons rooster voor ontdekkend leren, samenwerken en ICT-vaardigheden.

Sinds 6 jaar werken we in een prachtig gebouw dat onderdeel vormt van het multifunctionele centrum de Bloesem. Het is er licht, ruim en modern en alle voorzieningen die we als school nodig hebben zijn er binnen handbereik.

Voor een uitgebreide beschrijving van onze school en ons onderwijs verwijzen we naar onze schoolgids (als download te vinden op deze website).

>> WIJ ZOEKEN JOU! 

 

                        

                                                                

                                                                            

Schooltijden

We werken met een continurooster.

 

Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 8.30 uur tot 14.30 uur

Op woensdag van 8.30 uur tot 12.15 uur

 

De leerlingen hebben op een lange dag twee pauzes o ...

Schoolactiviteiten

Protocollen

downloaden

downloaden

downloaden

downloaden

Alle bekijken >>

Leerling aanmelden

Wilt u uw kind aanmelden? Klik dan hier om uw kind aan te melden en wij nemen contact met u op.