OBS Speelwagen | Conferencelaan 1 | 1687 RA Wognum

Welkom in groep 7.

Welkom in groep 7
 
Wij zijn een hardwerkende, gezellige klas van 25 leerlingen en 2 leerkrachten. Op maandag, dinsdag en woensdag staat juf Deborah voor de klas en op donderdag en vrijdag juf Dorien.
's Morgens maken we de normale lessen, zoas rekenen, taal en spelling. 's Middags hebben we 4xwijzer en werken we aan verschillende thema's van geschiedenis, aardrijkskunde en natuurkunde. Dit jaar gaan we het bijvoorbeeld hebben over de 80-jarige oorlog, Midden- en Zuid Europa en nog heel veel meer.
 
Groep 7 is best een spannend jaar, want aan het einde van het jaar krijgen de kinderen een voorlopig advies. De kinderen leren weer veel nieuwe dingen in groep 7, zoals rekenen met procenten, Engelse en Franse leenwoorden met spelling, zinsontleding bij taal en nog heel veel meer. 
 
Samen met de kinderen hebben we afspraken gemaakt over hoe we met elkaar omgaan. In groep 7 vinden we het heel belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn. We accepteren elkaar en helpen elkaar waar we kunnen. Wij hebben zin in het schooljaar 2020-2021!

Leerling aanmelden

Wilt u uw kind aanmelden? Klik dan hier om uw kind aan te melden en wij nemen contact met u op.